Hoe helpen?

Het spreekt voor zich dat dit geen eenmansproject is. Als de interesse groeit, hoop ik dat er zoveel mogelijk mensen hieraan meewerken. In eerste instantie op vrijwillige basis uiteraard. Wat de  mogelijkheden erna zullen zijn, kan ik niet voorspellen. 

(Ter verduidelijking…”ik” en “wij” worden in dit verhaal dikwijls door elkaar gebruikt. Het “ik” is waar ik vertrokken ben toen ik  dit project begon uit te werken. Maar zoals het gezegde gaat “waar het hart van vol is, loopt de mond van over”, klopt dit ook voor dit project. Ondertussen zijn er in mijn omgeving meer mensen die achter dit project staan, hoe en wat hun invulling zal zijn zal ik aanvullen naarmate dit duidelijk wordt.

Ben je geïnteresseerd om hieraan mee te helpen op eender welke manier?

Heb je een garage of iets soortgelijks waar wij tijdelijk al wat materiaal kunnen beginnen te stockeren in de buurt van Sint-Niklaas? 

Heb je veel  kennis over de natuur en ecologisch tuinieren? Wil je meehelpen? Graag!

Zegt het organiseren en het zoeken naar mogelijkheden voor crowdfundig, fondsen- en/of sponsorwerving je veel?
Ben je een crack in zaken kort en bondig samen te vatten? Video’s maken, promo maken? Wil je mij helpen om de crowdfunding op te starten en draaiende te houden? Hoe meer zielen, hoe meer vreugde! Ik hoor het graag!

Of… Spreekt dit project je zodanig aan en zou je heel graag promo ervoor willen maken op een grotere schaal?  Wil je graag Meter of Peter worden van dit project? Graag!

Heb je de sociale media onder je duim en wil je meewerken om dit project te delen en bekend te maken? Graag!

Of zie je eerder iets in het uitwerken van allerlei creatieve manieren om dit allemaal uit te beelden, te ontwerpen en te creëren? Hier worden er uiteraard ook mensen voor gezocht!

Of heb je tijd over om hulp te bieden bij de verschillende evenementen (vb Benefit evenementen?) Of wil je zelf wel iets doen op een Benefit? Optreden, workshop geven, Vegan koken, kids schminken?

Hou je van cijfers en boekhouding maar ook van de natuur? Spreekt het project en de visie je aan, wil en kun je hier iets in bijdragen? Contact opnemen is de boodschap!

Of heb je aannemersbloed door je aderen stromen en wil je best eens meekijken naar de staat van de hoeve eens dat die gevonden is? 

Of een dier “in nood” helpen door een dier te adopteren als onze hoeve er is? 

Ik hoor het graag!

Nog eens in de kijker!

Verschillende opties wordt op dit moment bekeken wat betreft de toekomst van NatHumAni.
Daarnaast ben ik uiteraard nog op zoek achter de perfecte locatie.

Dus..weet jij ergens van een oude hoeve/boerderij dat momenteel niet in gebruik is, en waar er ruimte en mogelijkheden is om NatHumAni uit te bouwen tot wat het zou moeten zijn?
Laat mij het weten!

Verschillende mogelijkheden om dit te realiseren kan dan bekeken worden.

Wat moet er aanwezig zijn?

 Liefst een afgescheiden woon een belevingsruimte.

 Zo veel mogelijk groen

 Eventuele mogelijkheden om dieren op te vangen

 Bereikbaar zijn met openbare vervoer
 +- 10 kilometer van Sint-Niklaas

Moet niet in perfecte staat zijn!