Whatsup?

Het is al laat. Veel te laat eigenlijk om dit bericht te schrijven. Maar ik moet het ergens uit mijn hoofd krijgen, jullie mee krijgen in hoe alles verloopt.

Morgen heb ik mijn eerste gesprek bij Gipso.

(GiPSo staat voor Gids voor inclusieve Projecten en Sociaal ondernemen)

Gipso helpt en ondersteund beginnende projecten binnen woon- en dagbestedingsinitiatieven op maat van personen met een beperking in de verschillende fases.

Hopelijk kunnen zij mij verder helpen met al mijn vragen en begeleiden in dit avontuur. Want dat is het wel.

Hoe moet ik mensen mee krijgen in het verhaal? Hoe moet ik mensen zodanig geïnteresseerd krijgen dat ze hiervoor iets willen doen en meehelpen? 

Want alleen kan ik het niet, zoveel is duidelijk. Er zal nog een lange weg volgen…een weg van obstakels en veel werk.

Maar ik geloof erin. En dat is naar het schijnt heel belangrijk. Gaan voor je passie zeggen ze. Wel, ik doe het…en hopelijk brengt morgen meer hoop en moed om hiermee door te gaan.

Ohjaa, ook contact gehad met “Groene Zorg” vandaag. Die begeleiding kan maar pas volgen als ik (lees – wij) echt iets hebben. Wordt dus vervolgd.

Wat brengt de toekomst? 

Morgen (lees – vandaag) alvast meer nieuws!

Het gesprek.

Zoals gezegd, het vervolg.

Na lang over het concept en de uitwerking ervan nagedacht te hebben was het zeer fijn om voor de eerste keer dit echt erover te hebben met iemand die mij ermee verder mee zou kunnen helpen. Ik heb heel wat tips en raad gekregen en ga hier nu mee verder. 

Meer concreet maken (naast een waslijst van nog zaken uiteraard) was er een van. Ik heb dit dus ook (beknopt) aan toegevoegd (zie “Hoe zie ik dit”)

Tips om het nog concreter te maken worden zeer graag in ontvangst genomen!

Ook het opstarten van een VZW of een Feitelijke Vereniging werd bekeken, dit wordt zeker nog vervolgd. 

Wordt dus zeker nog vervolgd, vanaf vandaag word ik dus begeleid…en hier ben ik al heel blij mee! 

Achter de schermen ondertussen….

Ondertussen is er wat tijd verstreken, en is er heel wat achter de schermen gebeurt. Het meeste is al op FB verschenen (volg link vanonder op de pagina) Uiteraard staat er ook nog heel wat op de planning. Binnenkort volgt ook hier de update!


error: Alert: Content is protected !!