Kan ik NatHumAni bezoeken?
Dit kan zeker. Om de rust van de dieren en de privacy te bewaren van individuele begeleidingen, vragen we om contact op te nemen om een afspraak te maken. Zo kunnen we garanderen dat er op een rustige manier kan worden rondgeleid/ in gesprek kan gegaan worden.

Ik woon zelf in een niet-groene omgeving en zou graag tijd spenderen op het domein om tot rust te komen, zonder specifieke begeleiding.
Dat is mogelijk! Voel je dat je nood hebt aan wat rustgevende natuur? Je kan bij ons ook terecht om in de buitenlucht een boek te komen lezen, je tussen de dieren te begeven.. Er is vanalles mogelijk! We hebben hiervoor geen vaste prijs, een vrije donatie is welkom. Neem gerust contact op om dit verder te bespreken.

Kan ik een dier adopteren?
Neen. Je kan wel symbolisch een dier adopteren door er sponsor van te worden. Dit betekent dat je maandelijks een door jou bepaald bedrag doneert om te voorzien in de zorgen van het dier.

Hoe kan ik doneren?

  • Je schrijft éénmalig een bedrag naar keuze over. Dit kan op ons rekeningnummer …….. t.a.v. NatHumAni.
  • Je wordt maandelijkse sponsor. Om dit te bespreken, neem je contact op via telefoon of email.
  • Je levert een product rechtstreeks aan de opvang. Hiervoor neem je ook best even contact op om na te vragen of we de producten zeker kunnen gebruiken en wanneer het past om langs te komen.

Kan ik een dier binnenbrengen?
Bij NatHumAni worden in eerste instantie dieren met een ‘rugzakje’ opgevangen. Dit betekent dat wij niet zomaar elk dier kan worden binnengebracht. Indien je weet hebt van een dier met een ‘rugzak’, mag je altijd contact met ons opnemen.

Ik wil graag vrijwilligerswerk doen bij jullie, kan dat?
Dat kan zeker! Onderaan de website bij ‘Vrijwilliger worden?’ kan je al meer informatie vinden. Aarzel ook niet om hier contact voor op te nemen.

Wat betekent “NatHumAni”
NatHumAni is een samenvoeging van de woorden ‘nature’, ‘human’ en ‘animal’. Dit zijn de drie zaken die worden verbonden met elkaar bij NatHumAni. Zowel personen als dieren met een rugzak zijn welkom en worden ondergedompeld in de helende krachten van de natuur.

Kunnen scholen ook langskomen?
Ja, uiteraard.
In kleinere groepen (max 7 + 3 begeleiders) kan NatHumAni bezocht worden.

Kan ik de locatie huren?
Ja, dat kan. Neem contact op voor meer informatie.

Kan ik bij NatHumAni terecht voor dagondersteuning?
Ja, dat kan. Bij NatHumAni wordt veel zorg gegeven aan de individuele zorgvraag op tempo van de persoon in kwestie.

Wij bieden ondersteuning aan met een zinvolle daginvulling aan iedereen die actief of passief willen vertoeven in een groene omgeving, met dieren om zich heen.Elke zorgvraag wordt individueel bekeken en samen zien wij wat NatHumAni voor de persoon in kwestie zou kunnen betekenen.
Dit gaat door in een klein groep van max .3 personen.

Kan ik bij NatHumAni terecht met een persoonsvolgend budget?
Ja. Dit najaar zal NatHumAni geregistreerd worden bij het VAPH als groene zorginitiatief en kan je hier terecht om een overeenkomst voor dagbesteding af te sluiten in het kader van persoonsvolgende financiering.

· Minimum duurtijd/halve dag (4u)
· Er wordt enkel gewerkt op afspraak
· Tarieven per persoon: 15 €/uur incl. BTW

Facebook