Welkom bij de Klessebessen!

Waar er verbinding ontstaat vanuit de link dat iedereen van ons verbindt…mens zijn. Lees de regels, antwoord op de vragen…en ga op ontdekking!

Het platform van De Klessebessen is voortgekomen uit de noodzaak om ook online mensen in verbinding te brengen met elkaar, de natuur en dieren.

Het geeft mensen een plaats om ervaringen te delen, fijne contacten te leggen, en steun te vinden, naast het educatieve en informatieve.
NatHumAni, en dus ook De Klessebessen vertrekken vanuit de holistische benadering, en is dus ook inclusief 😊

Inclusion is not bringing people into what already exists. It is making a new space, a better space for everyone. “George Dei”

Uiteraard heeft De Klessebessen dezelfde visie en missie als NatHumAni. De verbinding tussen ons mensen ontstaat vanuit de link dat iedereen van ons verbindt…mens zijn. En als mens zijn wij allemaal kwetsbaar, en kunnen wij allemaal eens wat steun gebruiken.

Wat zal er allemaal opkomen op het platform?

  • Fijne en nuttige links
  • Ademhalingsoefeningen
  • Leuke filmpjes
  • Relaxatieoefeningen
  • Tips voor uitstapjes
  • Inclusie Etc…

Lees zeker de regels en het privacybeleid! Door gebruik te maken van het platform geeft u aan het privacy beleid te accepteren. NatHumAni respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Door gebruik te maken van het platform geeft u aan het privacy beleid te accepteren. NatHumAni respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.Het platvorm maakt een deel uit van het aanbod van NatHumAni. Om lid te worden, dien je de regels en het privacybeleid te lezen. Het Platform deelt de visie en missie van NatHumAni.

De Klessebessen facebook groep: De Klessebessen!

Facebook