NatHumAni is een duurzame, educatieve, recreatieve en belevingsgerichte dagbesteding in volle groei.

 

 

Wij richten ons met NatHumAni op kwetsbare groepen omdat zij dikwijls te maken krijgen met onbegrip en een negatief zelfbeeld hebben. Hierdoor lopen ze een opeenstapeling van kwetsuren op via negatieve ervaringen. Ze vallen uit de boot, en komen dikwijls in een isolement te zitten en in een negatieve spiraal.

De draagkracht om zelf de balans te vinden wordt te klein. Ze hebben de nood om terug contact te maken met hun kern, en hun eigen kracht. Natuur en groen zijn een van de manieren om daartoe te komen.

NatHumAni wil haar steentje hierin bijdragen door Duurzame Groene Zorg op maat aan te bieden voor iedereen met een rugzak.

De naam van NatHumAni verbindt alvast de natuur, mens en dier als overkoepelende concept van wat wij zouden willen verwezenlijken met elkaar: (Nat)ure- (Hum)an- (Ani)mal 

 

De belangrijkste pijlers zijn duurzame, recreatieve belevingsgerichte dagbesteding door het contact te herstellen tussen de natuur, mens en dier.

 

Uiteraard staat NatHumAni ook voor een ecologische, en duurzame aanpak wat betreft de biodiversiteit. Daarnaast wil NatHumAni plantaardige voeding als alternatief aanbieden en de bewustheid hierover vergroten.

Om dit project uit de grond te stampen is er steun nodig. Dit kan zowel via een financiële sponsoring alsook in natura (vb., tuinmateriaal, dierbenodigdheden enz.…)

Mocht u ons willen sponsoren dan bespreken wij samen wat wij voor u zouden kunnen betekenen; bijvoorbeeld uw logo op onze webpagina, uitnodiging op evenementen enz.

Door deze hulp kan NatHumAni groeien, en uiteindelijk worden wat het moet zijn. Wij leven in een uitzonderlijke periode momenteel, waar de vraag achter duurzame en ecologische antwoorden op problemen gevraagd wordt door een steeds maar groeiend deel van de bevolking.  NatHumAni kan hier een deel van de oplossing zijn. 

En u als sponsor kunt hierbij helpen!

 BE75 3770 4873 4251

De Biotheek in Sint-niklaas is de eerste die wij hier mogen verwelkomen. Al heel wat jaren heeft Els haar Natuurwinkel in Sint-Niklaas. Volgens mij een van de betere in de buurt, want naast een groot gamma aan producten, staat Els ook altijd klaar om te helpen zoeken naar wat juist JIJ nodig hebt. Een winkel om snel binnen te springen dus, moest je er nog niet geweest zijn.

Facebook